Home » Blog » Flexas.com introduceert revolutionair algoritme voor huurprijzen

Laatst geüpdatet op 5 november 2023 om 10:45

Flexas.com is een vooraanstaand digitaal platform dat bedrijven in heel Europa helpt bij het vinden van geschikte kantoorruimtes. Het platform heeft nu het eerste algoritme ontwikkeld dat een realistische prijsindicatie geeft van de kantoren die op hun site worden aangeboden.

Een opvallend kenmerk van deze dynamische functie is de mogelijkheid om prijzen te berekenen op basis van de grootte van het team en de beschikbaarheid. Wanneer bezoekers de website Flexas.com raadplegen om een kantoorruimte te vinden, kunnen ze de gewenste grootte van hun team selecteren. Het slimme algoritme van de website past vervolgens automatisch de prijzen aan, om zo een nauwkeurige berekening te geven van de maandelijkse huurprijs.

Marcel de Groot, CEO van Flexas.com, benadrukt dat het geavanceerde algoritme is ontwikkeld op basis van tien jaar eigen data en marktkennis, en dat het zeer nauwkeurige prijsberekeningen oplevert. Hij gelooft dat dit de markt voor kantoorruimte transparanter zal maken.

Met de lancering van dit prijsalgoritme laat het bedrijf wederom zien dat zij in staat is om innovatieve oplossingen te bieden en de kantoorruimtemarkt blijft transformeren. Het algoritme is de nieuwste toevoeging aan de tools en diensten van het Flexa.com, gericht op het vergemakkelijken van de zoektocht naar een nieuw kantoor.

Over Flexas.com

Flexas.com is een toonaangevend digitaal platform voor het vinden van kantoorruimte in heel Europa. Het bedrijf helpt duizenden bedrijven per jaar in hun zoektocht naar hun volgende kantoorruimte met behulp van een gepersonaliseerde service gecombineerd met marktexpertise.

Lees op Rentical.nl meer over de regelgeving over hoeveel woningen je mag verhuren, overdrachtsbelasting, de huis verhuur regels en meer!