Vastgoedbeheer voor garageboxen

Rentical geeft financiële zekerheid

Heb je een of meer garageboxen en heb je geen tijd of behoefte om dit zelf te beheren? Wij nemen graag het vastgoedbeheer op ons. Wij bieden een alles-in-1 pakket aan speciaal voor het beheer van garageboxen. Heb je geHierdoor ontzorgen wij je volledig in het vastgoedbeheer.

Vaste contactpersoon

Voor alle vragen en vezoeken

Online inzage

Documenten en financieel overzicht

Automatisch incasso

Vaste incaseer datum

Technisch beheer

Wij nemen graag het technisch beheer van je al je garageboxen op ons. Wij zijn 24/7 voor huurders een vast aanspreekpunt voor alle vragen, reparatieverzoeken en calamiteiten. Wil je zelf niet op zoek gaan naar eigen vakmensen voor reparaties? Wij onze eigen technische dienst die alle reparatieverzoeken aannemen en gespecialiseerde vakmensen de opdrachten uitvoeren.

Financieel beheer

Met ons pakket verzorgen wij het complete financiële beheer voor al je garageboxen. Hierbij kan je denken aan het innen van huur, afhandelen van betalingen en het opstellen van huurcontracten. Ook heb je altijd online inzage in al je documenten, contracten en betalingen met ons huuroverzicht.

Commercieel Beheer

Heb je last van leegstand en ben je op zoek naar nieuwe huurders? Wij zoeken zo snel mogelijk nieuwe huurders voor je garagebox. Met ons uitgebreid netwerk vinden wij altijd de juiste huurder. Verder doen wij altijd een volledige screening en kredietcheck bij elke potentiële huurder. Zo voorkomen wij een betalingsachterstand en eventuele andere problemen.