Financieel vastgoedbeheer

Rentical geeft financiële zekerheid

Financieel beheer door Rentical

Met ons slim financieel vastgoedbeheer kunnen wij het risico op leegstand en wanbetaling tot een minimum reduceren. Zo kunnen wij het maandelijkse rendement vergroten en leegstand zoveel mogelijk beperken. 

Tijdige huurincasso

Wij zorgen ervoor dat jij je huur en servicekosten op tijd krijgt. Rentical heeft een eigen stichting Derdengelden Vastgoedbeheer, hierdoor zijn alle huurstromen gewaarborgd.

Als professionele financieel vastgoedbeheerder  kunnen wij de maandelijkse huur voor je incasseren. Dit werkt als volgt:

Maandelijks incasso

Altijd de 27ste van de maand

Huurinkomsten

Op de 3de dag van de maand

Automatisch doorstorten

Bij niet tijdige betaling

Minimale Wanbetaling

Als financieel vastgoedbeheerder kunnen wij eventuele betalingsachterstanden snel signaleren. Dankzij een secuur debiteurenbeheer kunnen wij, na overleg met jou als verhuurder, snel en proactief handelen. Rentical heeft vast partners voor juridische ondersteuning.

Mocht er problemen zijn? Heb je bijvoorbeeld last van wantbetalers? Dan kunnen wij snel en adequaat handelen door direct onze juristen en gerechtsdeurwaarders in te schakelen.

Financieel huuroverzicht

Maandelijks ontvangt je een gedetailleerd financieel huuroverzicht. Als verhuurders heb je bij ons altijd een transparante, online inzage in alle financiële zaken:

Huurverhoging en huurindexatie

Op basis van de gemaakte afspraken in de huurovereenkomst, zullen wij de gewenste jaarlijkse huurverhoging voor je doorvoeren. Dit gebeurt conform geldende wettelijke regels, vastgestelde cijfers en gemaakte afspraken.