Gas, water, licht, tv en internet aansluiten

Altijd het beste aanbod

Gas en elektra afsluiten

Wanneer je een nieuwe huurhuis hebt gevonden dan is de aansluiting van gas, water en licht belangrijk om dit snel te regelen. Het zoeken van de juiste leverancier kost tijd. Daarnaast duurt het vaak een maand voordat je nieuwe aansluiting actief is.

Als huurder wil je natuurlijk altijd de beste deal aan de hand van jouw verbruik, daarom gebruikt Rentical een slimme vergelijkingstool. 

Bij onze vaste energieleveranciers gaan wij altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Wij geven je een afgestemd aanbod met voordelige tarieven die bij jouw verbruik past.

Gas bij Rentical aanvragen?

Als je gebruik wil maken van gas en elektra in je bestaande of nieuwe woningen, dan moet je je aansluiten op het energienet. Wij verzorgen de volledige aansluiten met de netbeheerder die in jouw woongebied aanwezig is. Informatie nodig? Rentical stuurt jouw vrijblijvend meer informatie op.

Water aanvragen nieuwe woning?

Het is belangrijk om tijdig een nieuwe aansluiting aan te vragen voor je nieuwe woning.In Nederland zijn er totaal 10 waterbedrijven. Sommige leveren in meerdere provincies, waardoor je een keuze kan maken uit  meerdere waterleveranciers die er actief. Wij sturen graag informatie over welke waterleveranciers voor jou gelden en hoe een aanvraag in zijn werking gaat.

Beste tv en internet pakket nodig?

Heb je ook TV en internet nodig? Bij ons krijg je toegang tot de beste aanbiedingen afgestemd op jouw behoefte. Mocht je een spoedlevering nodig hebben of is juist supersnel internet belangrijk? Extra zenderpakketten? Wij doen altijd een afgestemd aanbod.

Wil je een vrijblijvend afgestemd aanbod?

Wil je gebruikmaken van onze slimme aanbiedingen? Wij nemen samen met jou de verbruiksgeschiedenis door van jouw huurhuis, kijken naar je huidige geszinsamenstelling en de type woning. Zo kunnen wij advies geven en jou een passend aanbod te komen.

Stuur vrijblijvend een mail naar info@rentical.nl voor meer informatie of vul onderstaande contactformulier in.