Gas, water, licht, tv en internet regelen

Altijd het beste aanbod voor jouw verbruik

Gas en elektra

Wanneer je een nieuwe huurhuis hebt gevonden dan is de aansluiting van gas, water en licht belangrijk om dit snel te regelen. Het zoeken van de juiste leverancier kost tijd. Daarnaast duurt het vaak een maand voordat je nieuwe aansluiting actief is.

Als huurder wil je natuurlijk altijd de beste deal aan de hand van jouw verbruik, daarom gebruikt Rentical een slimme vergelijkingstool. 

Bij onze vaste energieleveranciers gaan wij altijd op zoek naar de beste aanbiedingen. Wij geven je een afgestemd aanbod met voordelige tarieven die bij jouw verbruik past.

Water

In Nederland zijn er 10 waterbedrijven. Sommige leveren in meerdere provincies en in sommige provincies zijn er meerdere waterleveranciers actief. Wij sturen graag informatie door over welke waterleveranciers voor jou gelden.

TV en internet

Heb je ook TV en internet nodig? Bij ons krijg je toegang tot de beste aanbiedingen afgestemd op jouw behoefte. Mocht je een spoedlevering nodig hebben of is juist supersnel internet belangrijk? Extra zenderpakketten? Wij doen altijd een afgestemd aanbod.

Wil je een vrijblijvend afgestemd aanbod?

Wil je gebruikmaken van onze slimme aanbiedingen? Wij nemen samen met jou de verbruiksgeschiedenis door van jouw huurhuis, kijken naar je huidige geszinsamenstelling en de type woning. Zo kunnen wij advies geven en jou een passend aanbod te komen.

Stuur vrijblijvend een mail naar info@rentical.nl voor meer informatie of vul onderstaande contactformulier in.