Op zoek naar een betrouwbare en professionele verhuurmakelaar in Den Haag? Rentical is een gespecialiseerde verhuurmakelaar voor al je objecten.

Wij verzorgen het complete verhuurtraject van a tot z:

 Zo heb je als belegger tijdens het hele verhuurtraject er geen omkijken meer naar. Rentical vindt voor jou huurders voor de volgende objecten:

  • Huurwoningen
  • Studentenhuisvesting
  • Garageboxen

Een professionele verhuurmakelaar

Als verhuurder is het belangrijk om met een betrouwbare verhuurmakelaar samen te werken. Wij zijn een professionele verhuurmakelaar in Den Haag, die het gehele verhuurproces op een transparante en eerlijke wijze graag voor jou verzorgen. Zo weet je altijd wat de stand van zaken zijn doordat wij je altijd up-to-date houden. Zonder je zelf actief met het hele proces bezig hoeft te zijn, blijf je altijd nauw betrokken.

Rentical is een ervaren verhuurmakelaar in de randstad, hierdoor hebben wij de juiste relaties opgebouwd om jou te voorzien van geschikte huurders.

Marketing en vastgoedpresentatie

Wil jij je woning professioneel aanbieden? Wij kunnen ook al jouw marketingactiviteiten verzorgen. Wij doen de marketing en de vastgoedpresentatie volledig zelf. Hierbij kan je denken aan de professionele fotografie en video met nabewerking en styling. 

Om kopers een goede idee te geven van de indeling van jouw woning, maken wij ook 2D plattegronden en plattegronden met meetcertificaat NEN2580. Zo kom je nog beter onder de aandacht bij potentiële huurders.

Wil je verzekerd zijn van betrouwbare huurders? Via onze huurcheck verzorgen wij voor een complete screeningprocedure bij elke potentiële huurder. Zo voorkomen wij mogelijke betaalachterstanden bij je nieuwe huurders.

Huurcheck

Natuurlijk wil je niet alleen je woning goed onder de aandacht brengen, maar wil je ook geschikte en betrouwbare huurder in je woning. In ons verhuurtraject doen wij bij elke kandidaat een uitgebreide huurcheck. Dit bestaat uit een complete screening:

Welk voordeel heb je bij ons?

  • Een ervaren en professionele verhuurmakelaar actief in regio Den Haag
  • Complete verzorging van het verhuurtraject
  • Huurcheck voor betrouwbare huurders
  • Verzorging van alle marketingactiviteiten

Wil jij je woning verhuren?

Neem gerust contact met ons op en vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan!