Wil jij voor één of meer huurwoningen het vastgoedbeheer uitbesteden? Rentical is gespecialiseerd in het beheren van al je particuliere huurwoningen. Met een pakket op maat beheren wij al je panden, zonder dat je overzicht en grip verliest op alle activiteiten. Wij doen het vastgoedbeheer voor de volgende objecten:

Vast contactpersoon

Bij ons krijg altijd een vast contactpersoon waar je terecht kan voor al je vragen. Ook voor de huurders, zodat jij geen vragen, reparatieverzoeken of klachten hoeft af te handelen. Dit doen wij voor jou!

Eigen debiteuren beheer

Met onze eigen debiteuren beheer zorgen wij voor een automatische huurincasso en de complete financiele administratie. Ook gaan huurinkomsten via onze eigen stichting Rentical Beheer Derdengelden. zodat alle huurstromen altijd gewaarborgd zijn.

24/7 service

Voor het beheer van al je woningen staan wij 24/7 voor je klaar. Zo kan je als verhuurder en huurder altijd bij ons terecht voor bijvoorbeeld calamiteiten en spoed reparaties.

Online dashboard

Met onze slimme en gebruiksvriendelijke software ben je altijd up-to-date van alle activiteiten en afspraken. Zo behoudt je toezicht op je complete financiele administratie, huurcontracten en lopende afspraken.

Technische beheer

Als verhuurder is het belangrijk dat je het maximale rendement behaald. Wij zorgen ervoor dat je woning waardevast blijft door de onderhoudswerkzaamheden te verzorgen. Met onze eigen technische dienst beschrikken wij over vaste en betrouwbare partijen. Komt er een melding bij ons binnen voor een reparatieverzoek? Wij handelen dit graag voor je af. Onze technische dienst kiest binnen ons uitbreide netwerk de juiste partner die de reparatie uitvoert.

Financieel beheer

Het beheren van alle financiele zaken voor al je panden is een flinke klus. Je wilt natuurlijk dat je huur tijdig gestort is, al je betalingen afgehandeld zijn en ook het overzicht behoudt van je huuradministratie. Rentical neemt je complete financiele administratie uit handen, van huurincasso tot opstellen van huurcontracten en inspectierapporten.

Commercieel beheer

Staat je huurwoning leeg en ben je op zoek naar nieuwe huurders? Rentical is een VBO erkende verhuurmakelaar die voor jou geschikte huurders vindt. Via onze huurcheck doen wij bij elke potentiele huurder altijd een grondige screening. Op deze manier selecteren wij alleen geschikte huurders en weten wij wanbetalers zoveel mogelijk te mijden.

Waarom kiezen voor Rentical?

Rentical is een betrokken vastgoedpartner: wij zorgen voor slim vastgoedbeheer en als verhuurmakelaar vinden wij geschikte en betrouwbare huurders.

Geinteresseerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!