Wil jij het vastgoedbeheer uitbesteden voor je panden in Den Haag? Heb je geen tijd of de ervaring om dit zelf te doen? Rentical neemt het vastgoedbeheer graag uit handen! Met onze pakketten bespaar je veel tijd, moeite en geld voor het maximale rendement. Wij beheren de volgende objecten:

  • Huurwoningen
  • Studentenhuisvesting
  • Garageboxen

 

Ben je geinteresseerd? Neem dan gerust contact op

 

Vast contactpersoon

Bij Rentical krijg je een specialist als vast aanspreekpunt. Door onze persoonlijke benadering en expertise kunnen wij de beste service en kwaliteit garanderen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar, voor zowel huurders als beleggers.

24/7 service

Wij zijn het gehele jaar door 24 uur per dag bereikbaar voor alle vragen en verzoeken. Met deze service kunnen wij alle reparatieverzoeken en calamiteiten snel en correct afhandelen. 

Transparantie

Via onze tool heb je altijd online inzage in je huuradministratie, huurovereenkomsten en reparaties. Zo behoud je overzicht over alle documenten en activiteiten in je vastgoedportefeuille.

De kracht van Rentical

Door onze jarenlange ervaring in het vastgoed en IT, kunnen wij op een efficiënte manier de vastgoedmarkt verder digitaliseren. Wij willen vastgoedbelegger ontlasten door digitale oplossingen te bieden. Door het automatiseren van vastgoedportefeuilles zorgen wij voor meer overzicht, efficiency en gemak. Hierdoor behoudt je altijd het overzicht zonder dat je grip verliest op het beheer. 

Technisch beheer

Rentical verzorgt ook het onderhoud van al je huurwoningen. Hiervoor zijn wij voor alle huurders 24/7 het vaste contactpersoon voor alle vragen, reparatieverzoeken en noodgevallen. Wij hebben een eigen technische dienst met vakmensen voor alle opdrachten rondom het onderhoud van je huurwoning. 

Financieel beheer

Met ons uitgebreide pakket verzorgen wij alle financiën: de complete huuradministratie, huurinkomsten en alle betalingen. Wij hebben een eigen debiteurenbeheer, hierdoor zorgen wij voor minimale huurachterstand en kunnen wij eventuele betaalproblemen op tijd signaleren en oplossen. Verder stellen wij ook de huurovereenkomsten en leverancierscontracten op.

Commercieel beheer

Wil je leegstand voorkomen? Wij helpen je graag verder! Rentical heeft een uitgebreid netwerk aan makelaars en partners in de regio Den Haag. Via onze huurderscheck maken wij altijd een complete screening bij elke geïnteresseerde huurder. Bij

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.