Op zoek naar professioneel vastgoedbeheer in Rotterdam? Heb je geen tijd, zin of ervaring met vastgoedbeheer en wil je het liever uitbesteden? Rentical ontzorgt je volledig! Wij nemen graag het technisch, financieel en commercieel beheer gedeeltelijk of volledig uit handen. Met onze slimme pakketten bespaar je veel moeite en tijd. Wij beheren vanaf één object het volgende:

  • Huurwoningen
  • Studentenhuisvesting
  • Garageboxen

 

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Vast contactpersoon

Van ons krijg je altijd een specialist als vast contactpersoon. Met onze persoonlijke aanpak, kennis en ervaring kunnen wij altijd de beste service garanderen. Hierdoor kunnen wij goed meedenken in oplossingen en het juiste advies uitbrengen. 

24/7 service

Rentical is altijd 24/7 per dag en 365 dagen per jaar jouw aanspreekpunt voor alle vragen en verzoeken. Zo kunnen wij altijd reageren op verzoeken en calamiteiten en deze snel en adequaat afhandelen. Wij staan direct in contact met alle eigenaren en huurders. 

Transparant

Bij ons heb je altijd volledig online inzage in al je documenten en activiteiten, zoals je financiële overzichten, huurovereenkomsten, reparatieverzoeken en afspraken. Op deze manier weet je wat er speelt en behoud je grip op je vastgoedportefeuille.

Stichting Derdengelden

Alle huurinkomsten lopen via onze eigen stichting Rentical Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn alle geldstromen in goed beheer.

Wij brengen digitalisering en vastgoed samen

Door onze expertise in het vastgoed en IT, kunnen wij onze krachten bundelen om de vastgoedmarkt te digitaliseren. Onze doelstelling is om vastgoedbeheer toegankelijker en efficiënter te maken voor vastgoedbeleggers. Met onze pakketten kan je je volledige vastgoedportefeuille automatiseren, zonder dat je controle verliest over je inkomsten en activiteiten. Zo kunnen wij het vastgoedbeheer in Rotterdam voor al woningen efficient toepassen.

Financieel beheer

Met ons pakket voor het financieel beheer, heb je geen omkijken meer naar de complete huuradministratie, huurinkomsten en betalingen. Met onze eigen debiteurenbeheer zorgen wij voor een minimale huurachterstand en kunnen wij dit vroegtijdig signaleren en oplossen. Ook verzorgen wij voor de huurovereenkomsten en leverancierscontracten.

Technisch beheer

Naast het financieel beheer verzorgen wij ook het onderhoud van al je huurwoningen. Rentical is het vaste aanspreekpunt voor huurders en is 24/7 bereikbaar voor alle onderhoudszaken en calamiteiten. Met onze eigen technische dienst leveren wij altijd de beste vakmensen voor al je onderhoud.

Commercieel beheer

Op zoek naar nieuwe huurders? Rentical gaat voor je op zoek! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan makelaars en partners in Rotterdam. Via onze huurderscheck kunnen wij een uitgebreide screening maken van potentiële huurders.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan hieronder het contactformulier in.