Ben je op zoek naar een studenten studio in Rotterdam? Altijd spannend als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, maar geen zorgen! Rentical helpt je graag verder met het vinden van de juiste woonplek. Als gespecialiseerde makelaar kan je bij ons terecht voor de volgende woonruimte:

Goed om te weten

Voor het vinden van de juiste woonruimte als studenten, zijn de volgende voorwaarden van belang:

De geschikte studenten studio in Rotterdam

Wij nemen samen je wensen en behoeftes door, vervolgens gaan wij via ons uitgebreide netwerk op zoek naar een geschikte studenten studio in Rotterdam. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een studio met of zonder huisgenoten? Wil je perse een eigen toilet, maar vind je het niet erg om de douche te delen? Of misschien is juist een lage huurprijs belangrijker? Rentical gaat op zoek naar een kamer of studio die bij jou past. Wij denken graag met je mee en nemen het hele proces uit handen.

Spoedaanvraag

Heb je met spoed een kamer nodig? Wij hebben binnen no time een kamer voor je gevonden. 

Waarom Rentical?

Ons team heeft al jaren ervaring als verhuurmakelaar in Rotterdam. Bij ons krijg je een vast contactpersoon die al je wensen en behoeftes samen met je doorneemt.  Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weten wij precies naar wat je op zoek bent. Ook nemen wij graag alle financiële zaken met je door, zodat je precies weet wat je kan verwachten. Je kan van ons hulp, goed advies en duidelijke communicatie verwachten.

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.