Wil jij je de huurincasso voor al je huurwoningen in Delft uitbesteden? Rentical is de specialist in het vastgoedbeheer. Je hebt bij ons de mogelijkheid om je volledig of gedeeltelijk te laten ontzorgen in het technisch, financieel en commercieel beheer. Zo houdt je meer tijd, geld en energie over voor andere zaken. Wij doen vastgoedbeheer vanaf één object voor:

  • Huurwoningen
  • Studentenhuisvesting
  • Garageboxen

Vast contactpersoon

Bij Rentical krijg je altijd een professional als vast contactpersoon voor al je vragen en verzoeken. Met onze ervaring en kennis kunnen wij de beste persoonlijke service altijd garanderen. Wij denken graag mee in oplossingen en brengen graag advies uit.

24/7 service

Rentical is het hele jaar door 24 uur per dag bereikbaar als vast contactpunt voor zowel vastgoedbeleggers als huurders. Zo kunnen wij alle vragen snel beantwoorden en reparatieverzoeken en calamiteiten adequaat afhandelen.

Openheid

Bij Rentical krijg je via onze handige tool altijd online inzage in alle financiële overzichten, documenten en afspraken. Zo behoudt je volledige controle op je inkomsten en uitgave van je vastgoedportefeuille. 

Stichting derdengelden

Je huurinkomen wordt altijd veilig beheert door onze stichting Rentical beheer Derdengeldenrekening. 

Rentical digitaliseert vastgoed

Door onze passie in vastgoed en IT te combineren, hebben wij de middelen om het vastgoedbeheer te digitaliseren. Dit geeft ons middelen om het managen van kleine en grote vastgoedportefeuilles volledig te automatiseren. Hierdoor maken wij het voor beleggers toegankelijker en aantrekkelijker om het beheer van panden volledig uit te besteden. 

Financieel beheer

Met dit pakket verzorgen wij de volledige financiële administratie voor je gehele portefeuille, zoals de huurincasso, betalingen, technische kosten en leverancierscontracten. Onze debiteurenbeheer zorgt voor een minimale huurachterstand, bij eventuele betaalproblemen werken wij samen met de juiste partijen om dit snel op te lossen.

Technisch beheer

Met ons technisch beheer zorgen wij voor alles rondom het onderhoud van je ale huurpanden. Rentical is voor huurders het 24/7 het vaste aanspreekpunt voor alle reparatieverzoeken, klachten en calamiteiten. Daarnaast zou je ook gebruik kunnen maken van onze eigen technische dienst: onze specialisten zijn geschikt voor al je onderhoudswerkzaamheden. 

Commercieel beheer

Ben je op zoek naar nieuwe huurders voor je huurwoning in Delft? Wij doen namelijk ook het commercieel beheer. Zo voorkomen wij leegstand en gaan wij via ons uitgebreide en lokale netwerk op zoek naar geschikte huurders. Hiervoor maken wij gebruik van de huurderscheck: een uitgebreide screening van alle potentiële huurders. 

 

Wil jij je vastgoedbeheer uitbesteden?

 Geinteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.