Wil jij je woning op een professionele manier verhuren aan expats in Rotterdam? Rentical zorgt voor geschikte nieuwe bewoners voor al je huurwoning. Wij ontzorgen je volledig gedurende het gehele verhuurtraject. Bij ons heb je de volgende voordelen:

  • Samenwerking met internationale ondernemingen en universiteiten.
  • Complete verzorging van je verhuurtraject.
  • Huurcheck bij alle huurders.
  • Een specialist als vast contactpersoon

Rentical helpt expats aan een nieuw huis in Nederland. Wij werken samen met verschillende internationale ondernemingen en universiteiten die de huisvesting van expats aan ons uitbesteden. Wij begeleiden ze bij het zoeken naar een huurwoning in Rotterdam en alle bijhorende zaken. Zodat jij als verhuurder je geen zorgen hoeft te maken voor de afhandeling ervan.

Waarom je huis verhuren aan expats? 

Als je een woonruimte wilt verhuren aan een expat, dan is de verhuur meestal van tijdelijke aard. Je hebt als verhuurder het voordeel dat de woning na vertrek van de expat weer beschikbaar komt voor een nieuwe verhuurperiode.

Expats zijn werknemers die uit het buitenland ingehuurd worden door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Vaak blijven zij in Nederland werken voor een periode van 1 tot 3 jaar, om vervolgens daarna weer naar een ander land te vertrekken.

Expats hebben een stabiel inkomen en bieden financiële zekerheid. In de meeste gevallen zoeken expats vaak gemeubileerde woningen. Daarnaast is het verhuren aan expats een ideale oplossing als je bijvoorbeeld zelf tijdelijk in het buitenland verblijft.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Tijdens onze zorgvuldige selectieprocedure van geinteresseerde expats, maken wij altijd gebruik van onze uitgebreide huurcheck. Met deze screeningsprocedure maken wij een zorgvuldige selectie van geschikte expats.

  • De verhuurmakelaar onderhandelt over prijs en voorwaarden en bekijkt het contract zorgvuldig. Rentical verzorgt de huurovereenkomst, sleuteloverdracht en alle financiële administratie.

  • Rentical zal bij de voor- en na inspectie van de woningen aanwezig zijn. Ook regelen wij de bezichtigen zelfs als de partij zich nog in het buitenland bevindt, zodat wij alle gevraagde gegevens kunnen opvragen en opsturen.

Je huis verhuren aan expats?

Wil je je woning verhuren aan expats in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.