vastgoed

Vastgoedbeheersoftware is een hulpmiddel dat vastgoedeigenaren en managers helpt bij het beheren van hun eigendommen. De software kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan taken, waaronder het beheren van huurcontracten, het plannen van onderhoud, het genereren van rapporten en het volgen van de financiële prestaties van een portefeuille.

Er zijn veel verschillende vastgoedbeheersoftwareprogramma’s op de markt, en het is belangrijk om een programma te kiezen dat aan de specifieke behoeften van een bedrijf voldoet. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een vastgoedbeheerprogramma zijn onder meer de grootte van de portefeuille, het type eigendommen dat wordt beheerd en de vereiste functies.

De 8 beste vastgoedbeheersoftware programma’s op een rij

Elk van vastgoedbeheer applicaties heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om de verschillende programma’s te vergelijken om het programma te vinden dat het beste past bij de behoeften van je bedrijf. Wij van Rentical.nl hebben een lijst samengesteld met de beste vastgoedbeheer apps van dit moment:

1. Bloxs

Bloxs is een Nederlandse softwareleverancier die een softwareplatform voor vastgoedbeheer en facilitaire dienstverlening levert. Het bedrijf werd in 2015 opgericht door Jan-Willem Verheij en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse markt voor vastgoedbeheersoftware.

Bloxs’ softwareplatform wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven. De software helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten. het bedrijf biedt alle functionaliteiten ook in een handige vastgoedbeheer app.

Bloxs is een gevestigde naam in de vastgoedbeheerbranche. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 klanten in meer dan 40 landen. Bloxs is een betrouwbare partner voor vastgoedeigenaren en beheerders die op zoek zijn naar software om hun portefeuilles efficiënter te beheren.

2. BRIXXonline

BRIXXonline is een Nederlands softwarebedrijf dat een softwareplatform voor vastgoedbeheer en facilitaire dienstverlening levert. Het bedrijf werd in 2000 opgericht door Wim van der Ploeg en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse markt voor vastgoedbeheersoftware.

BRIXXonline’s softwareplatform wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven. De software helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten.

BRIXXonline is een toonaangevende speler in de markt voor vastgoedbeheersoftware. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en modules om haar softwareplatform nog beter te maken.

BRIXXonline onderscheidt zich van andere softwareleveranciers door zijn focus op gebruiksvriendelijkheid en zijn uitgebreide functionaliteit. De software is ontworpen om eenvoudig te gebruiken te zijn, zelfs voor gebruikers met weinig technische kennis. Bovendien biedt BRIXXonline een breed scala aan functionaliteiten, waardoor organisaties hun vastgoed en faciliteiten volledig kunnen beheren.

3. Informant

Informant is een Nederlands softwarebedrijf dat software voor vastgoedbeheer en facilitair management levert. Het bedrijf werd in 1996 opgericht door Jan-Willem Verheij en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse markt voor vastgoedbeheersoftware.

Informant’s software wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven. De software helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten.

Informant’s software bestaat uit een aantal modules, die elk een specifiek aspect van vastgoedbeheer behandelen. De modules zijn onder andere:

Informant’s software is een schaalbare oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van organisaties van alle groottes. Het wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven.

4. Omniboxx

Omniboxx is een Nederlandse softwareleverancier die oplossingen biedt voor het beheer van vastgoed, facilitaire dienstverlening, facility management, energiebeheer en gebruikersbeheer. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door Wim van der Ploeg en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse markt voor vastgoedbeheersoftware.

Omniboxx’s software wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven. De software helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten.

Omniboxx’s software bestaat uit een aantal modules, die elk een specifiek aspect van vastgoedbeheer behandelen. De modules zijn onder andere:

5. Planon

Planon is een Nederlands softwarebedrijf dat software voor vastgoedbeheer, facilitair management en facility management levert. Het bedrijf werd in 1983 opgericht door Jan-Willem Verheij en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Europese markt voor vastgoedbeheersoftware.

Planon’s software wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven. De software helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten.

Planon’s software bestaat uit een aantal modules, die elk een specifiek aspect van vastgoedbeheer behandelen.

6. Spacewell

Spacewell is een internationaal softwarebedrijf dat een platform voor vastgoedbeheer aanbiedt. Het platform helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren, door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten. Het platform biedt een breed scala aan functies, waaronder vastgoedbeheer, onderhoudsmanagement, facilitair management, energiebeheer, gebruikersbeheer en rapportage. Spacewell is een schaalbare oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van organisaties van alle groottes. Het wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven.

Het bedrijf werd opgericht in 1996 door twee ingenieurs, die een platform wilden ontwikkelen dat organisaties zou helpen om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren. Het platform is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire platforms voor vastgoedbeheer in de wereld. Spacewell heeft meer dan 1.000 medewerkers in dienst en heeft kantoren in meer dan 30 landen.

Het bedrijf is een voorloper op het gebied van innovatie in vastgoedbeheer. Spacewell heeft een aantal nieuwe technologieën ontwikkeld die organisaties helpen om hun vastgoed efficiënter te beheren, waaronder:

7. Twinq

Twinq is een Nederlands softwarebedrijf dat software levert voor het beheer van vastgoed, onderhoud, facilitaire dienstverlening en energiebeheer. Het bedrijf werd in 1996 opgericht door Jan-Willem Verheij en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse markt voor vastgoedbeheersoftware.

Twinq’s software wordt gebruikt door een breed scala aan organisaties, waaronder onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en commerciële bedrijven. De software helpt organisaties om hun vastgoed efficiënter en effectiever te beheren door het automatiseren van taken, het verbeteren van communicatie en het verstrekken van inzichten.

8. Yardi

Yardi is een softwarebedrijf dat zich richt op de vastgoedsector. Het bedrijf biedt een breed scala aan softwareoplossingen aan voor vastgoedeigenaren, beheerders en beleggers. De oplossingen van Yardi omvatten onder meer software voor vastgoedbeheer, residentiële verhuur, commercieel vastgoed, vastgoedinvesteringen en vastgoedtaxatie. Yardi heeft meer dan 25.000 klanten in meer dan 80 landen. Het bedrijf is gevestigd in Santa Clara, Californië.

Hier zijn enkele van de belangrijkste producten en diensten van Yardi:

Yardi is een van de toonaangevende softwarebedrijven in de vastgoedsector. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van innovatieve en betrouwbare softwareoplossingen. Yardi’s klanten omvatten enkele van de grootste vastgoedeigenaren, beheerders en beleggers ter wereld.

Het kiezen van een vastgoedbeheer applicatie

Bij het kiezen van een vastgoedbeheer app is het belangrijk om de volgende factoren te overwegen:

Door deze factoren te overwegen, kunt u een vastgoedbeheer applicatie kiezen dat aan de specifieke behoeften van uw bedrijf voldoet. Het kiezen van een vastgoebeheerder kan ook belastingtechnisch voordelen met zich meebrengen. Zo kan je ervoor zorgen dat de huurinkomsten in box 3 belast worden, zodat je meer inkomsten overhoudt.