Vastgoedbeheer

Wij ontzorgen in vastgoedbeheer

Financieel beheer door Rentical

Als vastgoedbeleggers ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het verhuur van je panden. En hier komt veel meer bij kijken dan je misschien wel denkt.

Je krijgt te maken met alles rondom financieel en technisch beheer van je al panden. Zoals het op tijd binnen krijgen van je huur, het snel reageren op urgente reparatieverzoeken en het opzetten van nieuwe huurcontracten.

Heb je hier geen behoefte aan, geen tijd voor of geen ervaring mee?

Rentical is gespecialiseerd in het volledig beheren van kleine en grote vastgoedbeleggers. Andere voordelen zijn:

Stichting Rentical Beheer

Alle huurstromen lopen via onze eigen stichting Rentical Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huurstromen altijd gewaarborgd. De borg wordt altijd naar jou gestort.

Vast contact persoon

Bij Rentical heb je altijd een professional als vast contactpersoon, zo kunnen wij de beste en een persoonlijke service altijd garanderen.

Altijd bereikbaar!

Rentical is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar voor verhuurder en huurders.

Kies uit één van onze pakketten

Rentical helpt particuliere woningen met technisch, financieel-administratief en Commercieel beheer. Wij bieden een alles-in-1 pakket aan om je volledig te ontzorgen in het vastgoedbeheer.

Kies voor een van onze pakketten.

Rentical helpt particuliere woningen met:
Technisch beheer,  financieel-administratief en commercieel.

TECHNISCH BEHEER

Het is ontzettend belangrijk dat je woning in een goede staat is en blijft, omdat de waarde van je woning én de tevredenheid van de huurder ervan afhangt. Technisch beheer van een woning is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het kan zijn dat je hier zelf niet de mogelijkheden of tijd toe heeft. Dan biedt technisch vastgoedbeheer via Rentical een uitkomst. Veel huurders kijken op tegen reparatie vragen van huurders en de afhandeling ervan. Je wilt dat de spoedreparatie vragen van huurders zo snel mogelijk verholpen worden.

FINANCIEEL- EN ADMINISTRATIEVE BEHEER

Bij het financiële- en administratieve beheer van je vastgoed komt veel kijken. Heb je als verhuurder geen tijd, of ontbreekt de juiste expertise om voor een correcte afhandeling van de financiën en administratie te zorgen?

Als verhuurder moet je ook op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en de wijzigingen die daarin plaatsvinden. Wij ontlasten je volledig met ons financiële- en administratieve vastgoedbeheer, door huur te innen en facturen te versturen. Wij nemen het financiële- en administratieve beheer volledig uit handen. Hebben huurders vragen over administratieve zaken, dan is Rentical het eerste aanspreekpunt.

COMMERCIEEL BEHEER

Ben je op zoek naar nieuwe huurders voor je woning?

Een verhuurmakelaar van Rentical vindt voor jouw woning nieuwe huurders. Wij voorkomen hierdoor leegstand door via ons uitgebreide netwerk snel de geschikte huurder te vinden. Zo kan je profiteren van een maximal verhuurrendement. Door verschillende samenwerkingen met makelaars in het land kan Rentical voor jou in korte tijd de juiste huurder vinden.

De huurders worden van te voren gescreend voordat de huurovereenkomst wordt ondertekend. Wij doen een kredietcheck bij elke huurder. Ook is de inspectie van de woning aanwezig en verzorgen wij de sleuteloverdracht.